Mancare de porc cu cartofi (MULTICOOKER)

de GABRIELACALI in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2014 | 4968 vizualizari

 

Este pentru prima data cand folosesc Multicookerul si am preparat o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite ulei
  • 1/2 kg carne de porc
  • 2 cartofi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 150 g ciuperci feliate din conserva sau crude
  • 1 morcov potrivit dat prin razatoare
  • cimbru
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de porc cu cartofi (MULTICOOKER):

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara.

2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME si am selectat 10 minute. Am apasat START si am amestecat din cand in cand.

3. Dupa 5 minute am adaugat morcovul pentru urmatoarele 5 minute ale programului.

4. Am adaugat carnea taiata cubulete si am asezonat cu sare.

5. Am selectat programul STEW si am setat timpul la 45 de minute. Am inchis capacul si am dat START. Dupa 15 minute am adaugat cartofii si ciupercile, o foaie de dafin si putin cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de porc cu cartofi (MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de pui – Multicooker